«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماریهای قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماریهای واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره بیماریهای بیماریهای تب کریمه کنگو گفت: درمان کریمه کنگو یک ویروس است که از آن استفاده میشود. . طریق گزش کنه بین دامها گسترش مییابد، اما در دامها ویژگیها را ایجاد نمیکند تا دامدار متوجه شود که دامها به درمانکننده کریمه کنگو است.
وی ادامه داد: بیماری تبیین دهنده کریمه کنگو به مدت یک هفته در بدن دام میماند و اگر در این مدت زمان ذبح شده و قطعه قطعه شود، خطر انتقال این ویروس به کسی را دارد که این دام را ذبح کرده و یا گوشت تازه آن را دارد. قطعه کند. قطعه کرده است وجود دارد. از سوی دیگر گزش آلوده، هم میتواند باعث انتقال بیماری به انسان شود.
گروه بیماریهای قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماریهای واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کرد: یک یا دو هفته بعد از انتقال بیماریهای بیماریهای بیماریدار میشود که معمولاً هم با تب شدید همراه است. یک معضل در یک درمان کننده کریمه کنگو است که اگر این بیماری در افراد به موقع تشخیص داده شود و درمان نشوند به دنبال تب، بدن درد و علائم دیگری مانند فرد بزرگ نیز میشود و ممکن است وجود داشته باشد. رنگ زیر پوستی، استفراغ خونی، اسهال خونی و… می شود و این خون آلوده می تواند باعث انتقال بیماری به افراد دیگر در تماس با او شود. بنابراین، دیگر از راههای مهم انتقال این بیماری از افراد مبتلا به افراد سالم است.اگر در مراقبتهای ویژه در مورد بیماری انجام میشود، خطر انتقال بیماری به بیمارستان، پرستاران و پزشکان منتقل میشود.
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ نیز ۷۷ مورد تشخیص داده شد و شش مورد فوت شد. همچنین 5 مورد را به تبیینها کریم کنگو در استان سیستان و بلوچستان که یک مورد هم فوت شده است. این موارد به دنبال ذبح دام و قطعه قطعه گوشت آنها آلوده شده اند.
گروه بیماریهای قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماریهای واگیر تاکید کرد: ذبح دام در کشتارگاه از گسترش بیماری در جامعه میشود.
انتهای پیام/