ایرانیان، امروز نماز عید سعید فطر را در صفوفی منسجم و متحد در سراسر میهن عزیز اقامه کردند و با دلهایی مملو از نشاط ایمان و شوق بندگی، حوائج فردی، خانوادگی، اجتماعی و ملی خود را از پروردگار کریم مسئلت کردند. در پایتخت، نماز پرشکوه عید فطر به امامت حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و با حضور انبوه مردم مومن و موحد، در مصلی تهران و خیابانهای اطراف اقامه شد.
حضرت آیتالله خامنهای در خطبه اول نماز با تبریک و تهنیت عید سعید فطر به امت اسلامی و آحاد ملت ایران، رمضان را ماه بارش ابر رحمت الهی خواندند و افزودند: ملت ایران امسال به قدر وسع و توان خود، حداکثر استفاده را از ضیافت پرنعمت الهی برد و جشنهای اول سال نو را با معنویت ماه رمضان متبرک کرد.
ایشان چشمگیرتر شدن جلوههای تلاوت قرآن در سراسر کشور را از نقاط برجسته رمضان امسال برشمردند و با اشاره به نقش رسانه ملی در انعکاس این حقیقت درخشان گفتند: محافل ذکر و دعا و تضرع و مناجات نیز بهخصوص در لیالی قدر، رمضان امسال را زیباتر و مطلوبتر کرد.
رهبر انقلاب با توصیه مؤکد به آحاد مردم بهخصوص جوانان برای حفظ ذخیره معنوی ماه رمضان افزودند: بهفضل الهی جامعه جوان میل به دینداری دارد و این فرصت بزرگی برای کشور است.
حضرت آیتالله خامنهای مسئله روزهداری را بسیار مهم خواندند و با اشاره به رعایت نشدن این مسئله در مواردی در برخی معابر گفتند: نظام اسلامی درصدد نیست کسی را به زور وادار به دینداری کند اما طبعاً در مقابل هنجارشکنی، بیاعتنایی نخواهد شد و مسئولان، آحاد مردم، آمران به معروف و ناهیان از منکر باید به وظایف خود عمل کنند.
رهبر انقلاب در خطبه دوم نماز، حوادث خونبار غزه را باعث تلخکامی ملتهای مسلمان در ماه رمضان دانستند و با اشاره به تداوم جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در ماه مبارک افزودند: رژیم شرور چون زورش به مقاومت نمیرسد کودک را در آغوش مادر و بیماران را در بیمارستانها میکُشد و وقیحانه سی و چند هزار زن و مرد و کودک و جوان را در مقابل چشم جهانیان به شهادت میرساند.
ایشان با محکومیت شدید حمایتهای نظامی، سیاسی و اقتصادی دولتهای غربی بهخصوص آمریکا و انگلیس از جانیان صهیونیست گفتند: این دولتها در حادثه غزه، ذات شریر تمدن غرب را به دنیا نشان دادند البته ما و منتقدان تمدن غربی قبلاً بارها گفته بودیم که ذات این تمدن خصومت و عناد با فضائل و ارزشهای معنوی و بشری است و عملکرد دولتهای حامی رژیم جعلی صهیونیستی، در شش ماه حوادث غزه این واقعیت را برملا کرد.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به فریادهای دفاع از حقوق بشر مدعیان غربی سوال کردند: مگر سی و چند هزار شهید بیگناه و بیپناه غزه بشر نیستند پس چرا از غربیها صدایی شنیده نمیشود؟
رهبر انقلاب با اشاره به حمله رژیم ددمنش به کنسولگری ایران در دمشق تاکید کردند: در عرف جهانی حمله به کنسولگری و سفارت هر کشور، حمله به خاک آن کشور محسوب میشود و رژیم سرتا پا خباثت صهیونیستی باید برای این جنایت تنبیه شود و خواهد شد.
ایشان ملت ایران را داغدار شهیدان حمله رژیم صهیونیستی، شهیدان زاهدی و رحیمی وهمراهانشان، خواندند و افزودند: البته این عزیزان سالها با مجاهدت در پی شهادت بودند و خداوند اجر زحمات آنها را داد و کامیابشان کرد.
رهبر انقلاب همچنین با اشاره به داغدار بودن ملت به علت شهادت شهیدان امنیت در سیستان و بلوچستان گفتند: این جوانان عزیز در راه حراست از امنیت ملت و مرزهای کشور جان فدا کردند که امیدواریم خداوند توفیق سربلندی در همه آزمونهای بزرگ ملی را به ملت بدهد.
تاکید بر اتحاد توصیه پایانی رهبر در خطبههای نماز عید فطر بود. ایشان گفتند: همه مردم، جوانان، فعالان سیاسی – اجتماعی و فعالان رسانهای بدانند که توفیق ملت در توحید کلمه است البته اختلاف نظر سیاسی و غیر سیاسی اشکالی ندارد اما درگیری و یقهگیری و ایجاد دودستگیهای جعلی، به زیان دین و دنیای ملت و تضعیف کننده کشور است.
تشکر واقعی از ملت ادامه تلاش بیوقفه مسئولان برای حل مشکلات است
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و جمعی از قشرهای مختلف مردم به مناسبت عید سعید فطر، ضمن قدردانی از حضور شگفتآور و خروش ملت ایران در راهپیمایی روز جهانی قدس، تاکید کردند: تشکر واقعی از ملت، با استمرار تلاشهای بیوقفه مسئولان برای حل مشکلات و منضبط کردن این تلاشها محقق خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار با تبریک عید فطر و آرزوی شادی و برکت برای ملت ایران و همه ملتهای مسلمان، با تجلیل از رقمخوردن فضای معنوی ممتاز در ماه مبارک رمضان، راهپیمایی روز قدس امسال را جلوهای دیگر از درخششهای ملت ایران در ماه مبارک رمضان برشمردند و افزودند: راهپیمایی بینظیر روز قدس، حرکت سیاسی و بینالمللی شگفتآفرینی بود که بر اساس گزارش افراد کاربلد، با حضور جمیعتهای متراکم و بیش از سالهای گذشته، به معنی واقعی به یک خروش عمومی تبدیل شد.
حضرت آیتالله خامنهای با تشکر از ملت ایران بهخاطر پیشگامی در همه عرصههای معنوی، اجتماعی و سیاسی، تشکر زبانی را کافی ندانستند و خطاب به مسئولان تأکید کردند: از این ملت باید تشکر عملی شود و در خصوص کارهایی که آقای رئیسجمهور بیان کردند و صد در صد مورد تأیید است کار و برنامهریزی شود تا با استمرار و منضبط کردن تلاشها و احساس مسئولیت و تلاشی که در مسئولان مشاهده میشود، پیشرفت حاصل شود.
ایشان در بخش دیگری از سخنانشان، مسئله غزه را غیرقابل چشمپوشی و در رأس مسائل دنیای اسلام و نیازمند احساس مسئولیت همگانی خواندند و افزودند: دلهای ملتها حتی ملتهای غیرمسلمان با مظلومانِ فلسطین و غزه است که نشانه آن راهپیماییهای بیسابقه در آفریقا، آسیا، اروپا و حتی خود آمریکا علیه جنایات صهیونیستها است.
رهبر انقلاب اسلامی تبدیل شدن موضوع فلسطین به موضوع اول مورد توجه ملتها با وجود تسلط طولانیمدت صهیونیستها بر دستگاههای رسانهای دنیا و جلوگیری آنها از انتقال صدا و پیام فلسطین را نشاندهنده در پیش بودن تحولات جدید در دنیای اسلام دانستند و گفتند: با وجود احساس مسئولیت ملتها، متأسفانه دولتها به وظایف خود عمل نمیکنند.
حضرت آیتالله خامنهای واقعیت تأسفبارتر کنونی را کمک برخی کشورهای اسلامی به رژیم صهیونیستی در اوج جنایتهای آن رژیم علیه زنان و کودکان خواندند و گفتند: این کمکها و تقویت کردن دستگاههای رو به ضعف رژیم صهیونیستی، هم خیانت به امت اسلامی است هم خیانت به خود کشورهای کمککننده، چرا که این کمکها در واقع کمک به نابودی خودشان است.
ایشان پیشنهاد و انتظار حتمی جمهوری اسلامی ایران را قطع رابطه سیاسی و اقتصادی دولتهای اسلامی با رژیم صهیونیستی خواندند و با تأکید بر اینکه در صورت انجام همهپرسی در کشورهای اسلامی، این انتظار مورد اتفاق همه ملتهای مسلمان است، افزودند: حداقلِ انتظار این است که دولتهای اسلامی روابط خود را بهطور موقت و تا زمان استمرار جنایتها با رژیم صهیونیستی قطع کنند و به آنها کمک نکنند.
در ابتدای این دیدار حجتالاسلام والمسلمین رئیسی، رئیس جمهور، با تمجید از راهپیمایان روز قدس، «صیانت از پیروزی راهبردی مقاومت» و «وحدت اسلامی با محوریت غزه و قدس شریف» را از جمله دستاوردهای ماه رمضان امسال برشمرد.
آقای رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمادگی قوای سهگانه برای پیشبرد اهداف شعار سال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم»، خطاب به تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی گفت: همچنانکه در سال گذشته ۶۹ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و تأمین نیازهای بنگاههای تولیدی و خدماتی تخصیص یافت، در حال حاضر نیز مشکلی برای تأمین ارز مورد نیاز کشور وجود ندارد.
رئیس جمهور با اشاره به بهبود قابل توجه شاخصهای اقتصادی در مقایسه با دهه ۹۰، انسجام و همگرایی را لازمه توفیقات بیشتر دانست و ابراز امیدواری کرد تحولات فعلی بینالمللی زمینهساز برقراری نظم عادلانه جهانی شود.
منبع:
لیدر
بیشتر بخوانید