«ونسان کاسارد» مدیرکل بینالمللی صلیب سرخ در ایران در پاسخ به این سوال که «رابرت مردینی» مدیرکل کمیته بینالمللی صلیب سرخ اعلام کرده بود، درمان فزاینده مانند سیاسی کردن کمکرسانی، اطلاعرسانی نادرست، کارزار سایبری، گفت. کاهش منابع، و محدود کننده احکام تحریم ها، برای سازمان های بشردوست هستند که برای آنها در پاسخگویی به نیازهای روزافزون تأثیر منفی می گذارند. نظر شما در این خصوص چیست؟ گفت: کار بشردوستانه ما برگرفته از اصل اساسی بشردوستی است که یک اصل شناسایی شده است و ما هر کاری را در حمایت از این اصل انجام میدهیم و این اصل را قبول میکنم و میتوان برای انجام این کار ما باید به اصل بیطرفیمان پایبند عمل کنیم. بمانیم. جانبداری نکنیم. همچنین باید به اصل بیغرضیمان پایبند بمانیم و باید در ارائه تبعیضها کمک کنیم.
وی ادامه داد: بنابراین اصل بشردوستی نکتهای است که شاید بتوان از گروهها تعبیر و تفسیر متفاوت استفاده کرد و اینجاست که دقیقاً مشکل ایجاد میشود و این دستخوش مسائل سیاسی یا استفادههای پیامهای سیاسی قرار میگیرد. در حقیقت شاید کمک به دیگران از برخی از نهادها باشد و شاید نشان دهد که آنها در این کمک برجسته و پررنگ، یک هدف سیاسی را دنبال میکنند. بنابراین همه این موارد میتوانند برای کمکرسانی بیطرفانه و اصل بشردوستانه تأثیرگذار باشند.
دفتر نمایندگی کمیته بینالمللی صلیب سرخ در ایران با بیان اینکه شاید در ابتدا این موضوع مهم به چشم نیاید رئیس جمهور تاکید کرد: نهایت از بین برود. طبیعتا مردم هم این را به صورت یک کمکرسانی میبینند، اما بعدا متوجه میشوند. این کمکرسانی چیز ممکن است به دسترسی به یک سریهای دیگر و یا آنها به دیگری تبدیل شود و وقتی این اعتماد از بین میرود، ناخواسته به تبع آن دسترسی دارد و کمکهای بشردوستانه را هم تحت الشعاع قرار میدهد.
کمکرسانی بشردوستانه اعتماد مردم را تحت الشعاع قرار میدهد
کاسارد متقاعدان کرد: همیشه ما باید این کار را انجام دهیم که نادرست و دروغ پرنی و یا سخنانی است که باعث افزایش تنفر می شود و هر چه بیشتر می شود، با این فعالیت ها برای ما سخت تر و سخت تر می شود. مشکل اصلی که این اطلاعرسانی نادرست و یا دروغپراکنی و یا سخنان نفرتانگیز ایجاد میکند، ایجاد تفرقه در اجتماع است و این باور را هدف میگیرند و این خود یک چالش است.
کمکهای بشردوستانه دولتها روز به روز کمتر میشود
وی با اشاره به سایر چالشهایی که در این ویژگی خاص وجود دارد، گفت: چالشهای دیگری نیز وجود دارند، اما تاکید میکنند که اعتمادی که تحت فشار قرار میگیرد و سیاسی کمکرسانی بشردوستانه اولین چالش است، اما چالشهای دیگری نیز از جمله مواردی است که در نقشه صورت به وجود میآیند وجود دارد. مخاصمات و فعالیتهای کمیته بینالمللی صلیب سرخ بنگرید، مشاهده میکنید که نیازهای بشردوستانه چشم را به عنوان مثال در سودان ما قربانیان بسیاری را میبینند و در ایتوپی پیامهای مخاصمات مسلحانه هنوز به میخورند. در افغانستان و میانمار نیز همینطور است. بحرانهای فراگیر هم به نیازهای بیشتر دامن میزند. در مقابل آن کمکرسانی به آن کمکهایی است که دولتها برای این هدف میدهند، هم روز به روز کمتر و کمتر میشود، بلکه کمتر به سازمانهای بینالمللی برای انجام کمکهای بشردوستانه میرسد.
مدیرکل بینالمللی صلیب سرخ در ایران بیان کرد: به عنوان مثال در سازمانها و پروژه امنیت غذایی که در افغانستان وجود دارد، از همین موارد است و سازمان برنامه غذایی ناچار میشود به دلیل کاهش این پروژه را ترک کند و این باز هم بهعدم باشد. . اعتمادن دام میزند، چرا که افراد با توجه به سخنان نادرستی که پراکنده میشود، فکر میکنند که ممکن است بودجه را کاهش دهد و در حقیقت کم کمکها به مسائل سیاسی ربط دارند و در نتیجه به اعتماد مردم صدمه میزند و آن را کاهش میدهند. بنابراین همه و همه نیازمند این هستند که ما بیشتر در خصوص انجام کارهای بشردوستانه را توضیح دهیم و باید با صراحت در یک منطقه حضور داشته باشیم و همچنین علت حضور را داشته باشیم، وقتی در یک منطقه به دلیل مسائل بشردوستانه حضور داریم، گاهی اوقات لازم است. است. این اطلاعات را از جمع آوری می کنیم و باید این شفاف سازی را انجام دهیم که صرفاً صرفاً این فعالیت ها را برای کمک به بشردوستانه است و نه چیز دیگری که مردم می توانند از این طریق بپرسند که این افراد یا این سازمان ها را به کار گیرند. ها در اینجا چه کاری انجام می دهند و ما را انجام می دهیم. لازم است که در این زمینه شفاف باشد و بتوان اعتماد آنها را در این زمینه خاص به دست بیاوریم.
کاسارد امیدواران گفت: بهتر است ما نیاز به تلاش بیشتر در این زمینه داشته باشیم و باید بتوانیم روششناسی خودمان را با این شرایط سازگار کنیم تا بتوانیم این اعتماد را احیا کنیم و تنها زمانی که این اعتماد وجود دارد. ما این امکان را داریم که کمکرسانی بیطرفانه و غیرمغرضانه خودمان را انجام دهد.
تغییر اقلیم یک کلید کلیدی برای صلیب سرخ است
وی در بخش دیگری از صحبتهایش در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه دنیا درگیر تغییر اقلیم است و بحرانهای ناشی از تغییر اقلیم در دنیا موثر بوده است، برنامه کمیته بینالمللی صلیب سرخ در این زمینه چیست و آیا تغییر اقلیم در مخاصمات تأثیرگذار است. . ، گفت: این موضوع یک موضوع کلیدی برای کمیته بینالمللی صلیب سرخ است و شاید خیلی واضح به نظر نرسد و وضعیتی که میدانید اقلیمی یک پروژه زمانبر و طولانی مدت است، اما در واقع در شرایط مخاصمه این موضوع اثر دو چندانی دارد.
مدیرکل بین الملل صلیب در ایران توضیح داد: با توجه به شرایط و محیطی که در محیط وجود دارد، وجود دارد و افراد در این شرایط ممکن است بیشتر از آسیبهای تغییر اقلیم ممکن است ببینند. این عامل از تغییر اقلیم و مخاصمهای که در یک کشور در جریان است ارتباط تنگاتنگی با همدیگر وجود دارد، الزاما نباید ما آن را مرتبط با هم ببینیم.
کاسارد تصریح کرد: شرایطی که میدانیم شرایط آبی و منابع آبی را تحت الشعاع قرار میدهند و نیاز به یک راه حل عمومی برای این کار دارند، اما شرایطی که مخاصمه ایجاد کند این آسیب پذیری دوچندان میشود. به عنوان مثال برای فعالیت های کشاورزی در یک منطقه تأثیرگذار، چرا که این تغییر اقلیم ممکن است بر اساس منابع آبرسانی آن اثرگذار باشد. وقتی این شرایط را در یک اجتماع عادی بررسی میکنیم در شرایطی که وجود ندارد، آن اجتماع خودش را به خطر میاندازد از تغییرات اقلیمی کمک میکند، اما وجود جنگ این کار را به مراتب سختتر میکند.
وی ادامه داد: ما ابتدا باید در کارمان در کمیته بین الملل صلیب سرخ تلاش کنیم تا این ملاحظات اقلیمی را در فعالیتهایمان از نظر نحوه انجام امور در کمکرسانیها و هم در انجام کارهای مشابه تولید محصولات کشاورزی انجام دهیم. بیتههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههله بخ بخورشم ز شaraیط و meحaفle bیnalemlelی mennnnd کaپ ۲۸ ج جamah جhaneی hara addr یmemیnh حsesas کnیm.
بدون در نظر گرفتن مشکلات ناشی از تغییر اقلیم، نمیشود کار بشردوستانه را به درستی انجام داد
مدیرکل بینالمللی صلیب در ایران دیگر کرد: از سویی بودجه کمکرسانی جهانی را برای این منظور در نظر گرفته شده است و در عین حال که بودجه اختصاصی را برای تغییرات اقلیمی و ناشی از آن اختصاص داده است، اما معمولاً این بودجه در نظر گرفته میشود. تحقیقات احتمالی میشود و یا در صورت وجود مخاصمه وجود ندارد، مواردی که ما را میگوید بیشترین آسیب را میپذیرد در اثر تغییر اقلیم وجود دارد که در آن کشور وجود دارد. مخاصمههای هم در جریان است، بنابراین ما سعی میکنیم این حرکت را انجام دهیم که تغییر اقلیم و آسیبهای ناشی از آن را به رسمیت بشناسد و د. این سرمایهگذاری بیشتر انجام دهد و آسیبهای وارد شده به این آسیبها را ایجاد کند.
کاسارد بیان کرد: بدون در نظر گرفتن مشکلات ناشی از تغییرات اقلیمی واقعاً نمیشود کاردوستانه را به درستی انجام داد، شاید این موضوع در گذشته دورتر وجود داشته باشد اما کماکان ما این موضوع را بیشتر و بیشتر میبینیم و تاکید میکنم آرام آرام با این فعالیتها. زمینه میتوانیم به موفقیتهای بیشتری دست پیدا کنیم.
انتهای پیام/